maanantai 19. lokakuuta 2009

Sekalaisia tapahtumia viikon varrelta

Ollaan vietetty ihan tavallista koiranelämää. Emma oli syyslomalla koulusta ja meillä kävi Emman kavereita yökylässä, varmaan ihan vaan rapsuttelemassa meitä koiria! Metsässä ollaan juoksenneltu, sekä lintujen että sienien perässä ja muuten vaan. Yhtenä päivänä oltiin metsälenkillä Nita-mäyriksen ja kahden villakoiran Nupun ja Laran kanssa. Kerran Emman isoäiti oli meidän kanssa sienimetsässä ja meillä koirilla oli omaa hauskaa. Carakin tietää että silloin ei metsästetä kun ei ole liivit ja muut varusteet päällä ja se ehtii paremmin leikkiä eikä kulje omia polkujaan lintuja etsimässä.



Hieno syyspäivä ja suppilovahveroita on metsä pullollaan!



Kanttarellit on ihan jätti-suuria jos niitä vielä sattuu löytämään. Isojen kuusien alla ei ole vielä pakkanenkaan päässyt puremaan. Kännykkä on vieressä vertailukohteeksi.



Lintujahdissa oli meidän seurana saksanseisojat Hani emäntineen ja Ruska isäntineen. Tehtiin aika iso metsälenkki ja koirat saivat olla irti ja etsiä lintuja vuorotellen. Tässä oli Ruskan vuoro ja Cara ei olisi millään malttanut odottaa omaa vuoroaan. Lintuja ei paljon löytynyt, Cara seisoi yhden lehtokurpan vaikka oli remmissä kiinni kun ei ollut sen vuoro juosta, ja sen lisäksi Cara pelästytti yhden hirven juoksuun omalla juoksu-vuorollaan.



Yhtenä päivänä nostettiin porkkanat kasvimaasta, tämä oli aika hassusti kasvanut. Viksu kantoi porkkanoita pitkin nurmikkoa sitä mukaa kun saatiin niitä ylös. Niitä löytyi pitkin pihaa monta päivää jälkeenpäin rouskuteltavaksi.



Cara treenaili noutoja. Pihalla se onnistuu damin kanssa näin hienosti. Nyt tuntuu olevan jostain kumman syystä nouto-into päällä!



Ankat muuttivat talvikotiin kun lammen vesi alkoi olla aamuisin osittain jäässä. Ne ovat tosi komeassa kunnossa kesän pulla-kuurin jälkeen. Poika-ankkakin on saanut komean värityksen itselleen. Sama kumma ilmiö tapahtui keväisille fasaani-kukoille, ne saavat komean värityksensä ihan muutamassa päivässä yhtäkkiä näin syskyllä. (Jossain aikaisemmassa päivityksessä näkyy miten harmaa ja väritön poika-ankka oli vielä hetki takaperin!)



Viksu taitaa alkaa hampaitaan vaihtamaan kun korvat ovat joka päivä eri asennossa. Tällä hetkellä ollaan tämän näköisiä, toinen korva roikkuu ihan nätisti mutta toinen on rusetilla miten sattuu. Välillä oli molemmat korvat sekaisin (eläinlääkärikuvissa esimerkiksi), saapa nähdä miten ne on taas huomenna?



Viksun iskä Börje kävi Virossa pokkaamassa SERTin ja VSPn kotiin. Onnittelut! Emmallakin oli suu messingillä edellis-sunnuntaina. Emma harrastaa kilpatanssia ja he saivat parinsa kanssa pronssipokaalit juniori 1 D-luokassa! Hyvä! Kilpatanssi on meidän koirienkin mielestä toisinaan ihan kiva laji, mamma ottaa meidät välillä mukaan ja käydään lenkillä treenien aikana.



Välillä pitää huilatakin, Viksu nukkuu edelleen ihan hassuissa paikoissa. Tässä kuvassa ollaan ahtaassa välissä penkin takana kuono patterin välissä. Hassu vauva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti