maanantai 28. syyskuuta 2009

Viksu kertoo: Opiskelua

Ihmiset koittavat opettaa minulle kaikenlaista ja se on kyllä ihan mukavaa. Yleensä opiskelusta saa namia palkinnoksi! Aina kun huudetaan "Tänne", on naminjako usein ihan varmaa. Silloin on parasta käydä heti tarkistamassa onko namia saatavana. Ensin vaan pitää malttaa istua. Ruokakuppi on myös aika mukava asia. Olen jo oppinut istumaan paikallani kun ruokakuppi otetaan esiin. Sitten kun sanotaan "saa ottaa", saan alkaa syömään.



Sitten me ollaan harjoiteltu kynsien leikkaamista, pappa tekee yleensä sen. Välillä se vaan pitelee minun tassujani ja leikkaa leikisti mutta joskus se leikkaa ihan oikeasti.



Autoilua olen myös opiskellut. Yleensä me matkustetaan Caran kanssa häkissä mutta joskus kun mennään autolla metsään tai jonnekkin ihan lähelle, me voidaan päästä pakettiauton penkille. Siinä on paljon hauskempaa kuin häkissä.



Kotona saan olla vapaana, mutta vieraissa paikoissa me harjoitellaan remmissä kävelemistä. Se sujuu minulta jo paljon paremmin kuin Caralta! Caralla tuntuu olevan kauhean kova kiire jonnekkin kokoajan.



Cara opiskeli tämmöistä yhtenä päivänä pappan kanssa. Mahtaako tämäkin olla joku tärkeä taito?? Luulen että tämä on jotain pelleilyä kun Cara näyttää noin nololta.



Tässä me ollaan perunapellolla, Mamma otti meidät mukaan sinne. Siellä oli hauska möyriä, vaikka olimme aika kuraisia sen jälkeen!



Sain taas uuden ystävänkin kun naapurin Nita-mäyris kävi meillä leikkimässä, tässä me leikitään kaikki yhdessä ja siellä alimmaisena näkyy naapurin Mikakin. Se peuhasi meidän kanssa lattialla.



Käytiin myös metsässä seikkailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti