maanantai 15. lokakuuta 2012

Viksu kertoo: Mul on koko sohva ja kaikki makkarat!

Pappa pakkasi eilen auton täyteen tavaroita ja Carankin vielä! Matkalla ne hakivat vielä saksanseisojakaverin Koltin ja sen isännän kyytiin ja lähtivät pitkälle matkalle kohti Inaria. Caralla taitaa olla sairasloma loppu.


Caralla oli mukavan näköinen pesäkolo autossa. Minäkin yritin tunkea itseni sinne kyytiin, mutta minut komennettiin pois. Nämä on taas kuulemma niitä lintujuttuja joihin minua ei koskaan huolita mukaan. On se niin väärin. Toivottavasti ne sitten löytävät niitä lintuja kun ovat niin tohkeissaan. Heippa sitten vaan Cara, pidä hauskaa!


Ei se hassumpaa ole olla perheen ainoana koirana hetken aikaa. Pääsin mummin luokse kyläreissulle mukaan ja mummi tarjosi makkaraa. Minä sain syödä sen kaikki ihan yksin!
Illalla sain vallattua Caran lempipaikan sohvalla Emman polvitaipeista.

Täällä...

...on niiiiin....


...mukavaa....!


Pappa soitteli juuri, ovat päässeet onnellisesti perille aamulla. Tunnin nokoset ja sitten jahtiin. Pappaa meinaa vähän väsyttää koko illan ja yön ajamisen jälkeen, varsinkin kun oli vielä eilen aamupäivän hirvijahdissa ennen matkallelähtöä.

2 kommenttia:

  1. Onko tullut lintuja?:) Viksu saa nyt nauttia kunnolla kaikista herkuista.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla kovin paljon soiteltu, mutta viimeisimpien tietojen mukaan lintuja on aika vähän. Jotain on kuitenkin saatukin vaikka välillä törttöilee koira ja välillä isäntä...viikonlopulla ne palaa kotiin ja sitten kuulen varmasti tarkan selonteon tapahtumista!

      Poista