maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäiskissa

Supiloukussa oli perjantaiaamuna vähän harvinaisempi vieras! Kisumirri oli päättänyt viettää pitkäperjantain aamuyön täällä.


Oli hienoa päästä näkemään ilves ihan läheltä ja tarkkaan. Kisuli taisi kyllä olla eri mieltä. Se oli onneksi aika rauhallinen tuolla häkissä eikä vahingoittanut itseään. Eikä se kauan ehtinyt onneksi tuolla olla, se oli muutamia tunteja aikaisemmin käynyt kuvauttamassa itsensä lähellä olevassa riistakamerassa.


 Supeja ei loukkuun ole saatukkaan vaikka niitä jyllää iso porukka vieressä olevassa autiotalossa sisällä!



Kisuli oli varmaan helpottunut kun seikkailulla oli onnellinen loppu, kova kiire oli kaverilla takaisin metsään!


Muutama viikko takaperin loukussa oli toinenkin harvinainen vieras...Cara! Koiria on tiukasti kielletty menemästä lähellekkään loukkua, se on joka-aamuisen lenkkipolun varrella. Yleensä ne kiertävätkin sen kaukaa, mutta kerran ollessaan mamman kanssa liikkeellä Cara ei voinut vastustaa kiusausta. Se vaikutti ihan tyytyväiseltä tuolla kylläkin, ei mitään kiirettä näyttänyt olevan ulospääsyllä!


Komeat oli kelit pääsiäisenä!


"Jeee! Täältähän näkee vaikka kuinka kauas!"


Koirilla oli kiirettä pääsiäisenä kun kaveriperhe sekä heidän lapsensa Essi ja Kalle kävivät hauskuuttamassa niitä. Essi kuuluu ehdottomasti Caran suosikki-ihmisiin. Se olisi Essin rapsuteltavana ihan kokoajan, kesken mäenlaskunkin pitää saada rapsutusta!


Ja sohvalla se on kuin liimattuna Essin sylissä. Essi on tukka märkänä kun tultiin saunasta juuri, sen aikaa Carakin joutui pärjäämään ilman Essin syliä! Cara näyttää muuten ihan jättimäisen isolta tässä!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On se kaunis eläin! Toi oli varmaan naaras (ei näkynyt palleja kun se välillä kieriskeli maassa!), arvioitiin että noin 20 kiloinen.

      Poista