keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäiskissa, osa 2

Tänäaamuna tämä hassu ilves oli taas supiloukussa! Ja me kun luultiin että se pakeni toiseen maakuntaan asti vankeusepisodinsa jälkeen. Viikonlopun aikana edellisen ilves-vierailun jälkeen oli kaksi syöttiä loukusta kadonnut, mutta loukku oli lauennut lumen takia huonosti ja se oli jäänyt vähän raolleen. Tämä kaveri on ilmeisesti käynyt siellä aterioimassa joka yö.


Ja taas mentiin! Nyt jätettiin loukku virittämättä ettei ilves-raukan tarvi joka yötä viettää häkissä. Taitaa olla kova nälkä, pitäisi varmaan keksiä sille jotain syötävää?


4 kommenttia:

  1. Onpa kaverilla nälkä! Mutta kaipa se keksii itselleen jotain murkinaa, jos ei loukkuun enää pääse herkuttelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me laitettiin sille kissan kuivaruokaa ja jauhelihaa hajusteeksi päälle riistakameran eteen. Ei muutakaan keksitty. Kuvista näkyi että supit söi jauhelihat mutta kissanruoka ei kelvannut edes supille! Seuraavana yönä ketut oli vähän maistellut sitä.

      Poista
  2. Ei kannata keksiä tälle kissalle syötävää, eikö sua pelota et se nappaa Viksun tai Caran iltapalaksi?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oikeestaan pelota. Kyllä mä luulen että se luikkii kauas pois kun kuulee että ihmisiä ja koiria on tulossa. Supin kanssa kohdatessa on nähty että nämä lällyt koiratkin on aika hurjia, enpä usko että ilves uskaltaisi kokeilla onneaan. Ja haukkuminen on jo niin raivoisaa että en usko että ilveksen rohkeus riittää yrittää itsensä kokoisia koiria saaliiksi.

      Poista