torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevätriehaa

"Aamu alkoi tänään vähän hankalasti, oli pieniä teknisiä ongelmia!"


"Me oltiin aamupissalla ja Cara oli juoksulangassa koska se lähtee nykyään heti syömään kissankakkoja kun silmä välttää. Näin siinä sitten kävi, oli vähän hankala olo! Varsinkin kun toinen sinkoilee tossa naru kaulassa juosten joka suuntaan."


Caralla vissiin taas hormonit jyllää. Se on ollut ihan ylitsepursuavan iloinen ja riehakas jo pari viikkoa. Lelut saavat sisällä kovaa kyytiä. Niitä tarjoillaan leikittäväksi kaikille kovan leikkimurinan kera häntä heiluen. Lenkeilläkin se on ihan vauhti päällä ja hirmuisen iloisella tuulella!




Kuten näkyy, painiakin pitäisi kesken lenkkeilyn! Onhan se kiva että kaveri on hyvällä tuulella. Nämä mielialavaihtelut ovat Caralla aina aika voimakkaita, saa nähdä kuinka kauan tätä riehakkuutta kestää. Toivottavasti kauan, tuollainen yli-iloinen koira on aika mukava!





"Mamma teki meille eilen aika hankalan paikallaanoloharjoituksen. Odoteltiin pihalla Enskaa kun oltiin lenkille lähdössä ja yleensä me saadaan juosta sitä vastaan. Nyt mamma sanoikin meille "paikka" ja meni itse aika kauas sinnepäin mistä Enska oli tulossa. Me istuttiin ihan nätisti mutta kun Enska tuli näkyviin, niin molempien takapuolet nytkähti, mutta pysyttiin silti paikoillaan kun mamma heristi sormea meille. Me maltettiin tosi hyvin istua siinä vaikka Enska tuli häntä heiluen pihalle päin. Se oli remmissä eikä päässyt meidän luokse. Ennen kuin Enska ehti pihalle asti, mamma kutsui meidät luokse ja saatiin namia ja paljon kehuja. Ja sitten saatiin lupa rynnätä vastaan Enskaa. Mamma oli oikein tyytyväinen meihin kun me molemmat maltettiin pitää "paikka" niin kauan! Ja tultiin vielä luokse eikä rynnätty suinpäin Enskaa tervehtimään!"


"Namia meille, kyl me ollaan taitavia!"


Meidän TOKOtuntien setti Viksun kanssa loppui viimeviikolla, nyt ei otettu jatkoa siihen koska kesän hommat alkaa pian. Hyviä virikkeitä saatiin sieltä, jospa tulis kotona harjoiteltua kesällä jotain. Ehkä syksyllä jatketaan? Niinkin yksinkertainen asia kuin maahanmeno on Viksulle jostain syystä ollut aina vaikea asia. Sitä on kyllä treenattu mutta pitää ottaa se oikein työn alle. Se vaan ei jotenkin muista miten ne kaikki jalat pitikään laittaa. Ihan uskomatonta, koska se on kuitenkin hirmu älykäs koira ja oppii helposti paljon vaikeampiakin asioita. Mun mielestä se on ollut aina kaikille koirille ihan helppo nakki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti