torstai 29. marraskuuta 2012

Viksu kertoo kun on niin pimeetä.




Meillä on täällä niin pimeetä marraskuussa että välillä meinaa masentaa. Lähin katuvalo on viiden kilometrin päässä. Jipii. Mamma ei ole otsalamppuihmisiä eli kolmen aikaan viimeistään on lähdettävä viimeiselle kunnon lenkille jos meinaa jotain nähdä. Onneksi on mahdollisuus päivänvalossa ulkoilla. Eikä onneksi asuta kaamosalueella.

Tänään oltiin maanäytteitä ottamassa mamman ja pappan kanssa (viimetingassa ennen ennustetun talven tuloa!) eli kierreltiin peltolohkoja ristiinrastiin läpi. Minä katselin tarkasti vieressä miten se näytteenotto tapahtuu. Cara taas viiletti tuulispäänä läpi joka peltolohkon täyttä laukkaa lintuja etsien. Ei löytynyt. Aika hauskaa, niin erilaisia me ollaan.

Agilityhallissa on sentään valot joten kuvia sieltä sitten.


"Joko mennään, miks sä oot siellä väärällä puolella? Mäkin haluun sinne!"


Agilitykavereiden väriskaala. Meitä varten pitää aina kaikki esteet nostaa...

 Menoksi!


Caralla on taas lempipaikka hallussa Emman sylissä sohvalla. Pappa on ollut nyt hirvimetsällä ja Cara on joutunut tyytymään pelkkään lenkkeilyyn. Pappa ei ole fasujen kanssa ehtinyt touhuamaan. Kanahaukka kävi kyläilemässä ja pisteli parempiin suihin muutama viikko takaperin Elsalle otetut linnut, jotka olivat tulleet tarhan nurkille takaisin.


Mulla alkaa kielivamma parantua. Enää sitä ei tarvi kokoajan lipoa niinkuin parina eka päivänä. Hirvenjäljet kyllä kiinnostaa ihan niinkuin ennenkin. Pari kertaa olen jo hajuja lenkillä löytänyt, silloin kasvan parikymmentäsenttiä isommaksi ja nostan korvat pystyyn ja vauhti päälle. Nyt on kyllä tullut tiukat komennot ja pillillä kutsu takaisin ja olen sitten jättänyt sen leikin sikseen.


Tassua en osaa antaa, se on ihan tietoisesti jätetty opettamatta. Mutta "gimme five" sujuu.

Pieni agilitypätkä taas videona. Mamma viihdyttää itseään kameran kanssa silläaikaa kun me Emman kanssa treenataan. Laitetaan sekin nyt näytille. Tässä menee aika monta puolenvaihtoa suht mallikkaasti. Ei törmäämisiä tai kaatumisia! Ja ne kaikki kolme eriväristä haukkuu taustalla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti