torstai 15. marraskuuta 2012

Liebster-haaste


Vipperä hyeena heitti minulle blogihaasteen. Kiitos Jenni!

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa, joka antoi haasteen sinulle
2. Valitse viisi blogia, (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.


Aika vaikeaa valita! Olen enimmäkseen blogien "salainen lukija" eli on vain muutama blogi joihin olen koskaan kommentoinut. Nyt on sitten varmaan aika tulla "kaapista ulos" omien suosikkieni suhteen. Ihan hyvä juttu!

Pakko ensin sanoa että  Vipperä hyeena  on yksi suosikeistani.

Toinen suosikkini on Urpoilua . Vipperän hyeenan Jenni haastoi Urpoilijat samalla kuin minutkin eli en viitsi sitä nyt listaan laittaa mutta haluan silti mainita heidätkin.

Saattaa olla että jotkut listassa olevat on jo haastettu aikaisemminkin, mutta eilen illalla nopean selaamisen tuloksena ei ainakaan ihan äskettäin. Toivottavasti.

Ja haluan jokatapauksessa laittaa tähän sellaiset blogit jotka ovat minusta kivoja ja joita olen seuraillut. Tykkään sellaisista joissa on paljon kuvia. Vieraatkin koirat tulevat omiksi persoonikseen kun niistä näkee kuvia ja silloin on tarinoitakin kivampi lukea. Ja valitsin tähän nyt koirablogeja vaikka luen kyllä muitakin.

Tässä minun Liebster-listani ja nämä ovat ihan satunnaisessa järjestyksessä:


1.  Yritä Ymmärtää

2.  Alpo ja Pyry 
3.  Niittipanta naulakossa
4.  Aussielapsen ensiaskeleet
5.  Melvin ja Beni



Kesää ja aurinkoa muistellessa!

3 kommenttia:

  1. Kiitos erityismaininnasta! Meillä on haaste vielä tekemättä, mutta pitää ensin löytää tarpeeksi blogeja, joissa se ei ole jo käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä!
      Mä en ottanut niin stressiä siitä että onko haaste jo käynyt vai ei, se on aika työlästä selvittää ellei ole sattunut just lähiaikoina olemaan haasteessa mukana. Seuratuimpia jonoon vaan ja valmis! Jokainen saa sit ite miettiä vastaako vai ei.
      Tohon "Yritä ymmärtää"-blogiin en saanut millään tarttumaan kommenttia haasteesta. Ei voi mitään, siellä ilmeisesti ei kaikkia kommentteja julkaista.

      Poista