torstai 24. tammikuuta 2013

Riistakamerakuvia

Taas on se aika vuodesta kun peurapukeilta putoaa sarvet päästä. Ja hirviltä myös. Edellisyönä kuvassa oli yksisarvinen kaveri.


Tässä on kuva seuraavalta yöltä. Todennäköisesti sama pukki taas, mutta nyt on pudonnut se toinenkin sarvi. Kuvaa kun klikkaa suuremmaksi niin näkyy selvästi että sillä on tyhjä reikä päässä. Varmaan kevyt ja tyttömäinen olo!


Ja koiruudet lenkillä pappan kanssa seuraavana aamuna vielä hiukan hämärässä. Ruokapurkki on kummasti tyhjentynyt yön aikana! Ja raikasta on, lämpötila näyttää -21! Kääk!


2 kommenttia:

  1. Toi reikä on aika järkyttävän näköinen.:D Mitä herkkuja peurat ovat saaneet?:)

    VastaaPoista
  2. Ne saa litistettyä viljaa ja herneitä. Syksyllä yksi naapuri on sponsoroinut niille juurikkaita. Syksyllä on tietysti myös omenoita. Noi "möykyt" tossa maassa on leipää, saatiin pari jätesäkillistä päiväys-vanhaa leipää ja ajateltiin että se olis herkkua, mutta ei se tunnu olevan ollenkaan hittituote. Ton vilja-astian saa täyttää joka kolmas tai joka toinen päivä.

    Sarvista vielä sen verran, kaverilla oli kauriita käynyt kuvissa, niillä taas on sarvet parhaassa kasvussa tällähetkellä koska niillä on kevätkiima kohta tulossa. Hirvillä ja peuroilla kiima-ajat on aikoja sitten ohi jo eikä sarvia tarvita ennen ensi syksyä.

    VastaaPoista