maanantai 7. tammikuuta 2013

Enskan päiväkodissa

Mamma, Pappa ja Emma pyysivät lähettämään terveisiä palmun alta!
(Tosin palmumaisemat ovat jo taas vaihtuneet kotoisempaan liukkauteen!)


Heti joulun jälkeen Mamma, Pappa ja Emma sekä eräs kaveriperhe pakkasivat laukut autoon ja jättivät meidät kotiin! Joulukuusi pihalle ja menoksi! Ei me onneksi ihan oman onnemme nojaan jääty vaan me päästiin Enskan päivähoitoon. Ja kinkunjämät jäivät meidän herkuiksi, nam!


Ei ollenkaan hassumpaa, me saatiin kaikki kolme löhöillä Enskan luona sängyssä telkkaria katsellen!


Oikeastaan meitä oli useimmiten siellä neljä.


Aika luksusta, ei kotona sänkyyn pääse! Yöksi me tultiin aina kotiin nukkumaan omaan sänkyyn ja Rambokin tuli hoideltua siinä samalla. Aamulla Enska tuli aina hakemaan meitä taas kun se asuu tossa ihan lähellä naapurissa..


Ja lenkkeiltiin tietysti myös.
Paljon kiitoksia Enskalle ja emännälle hyvästä hoidosta! Ihan mahtavaa kun saa hoitajaksi tutun ihmisen joka tuntee meidät oman väen jälkeen parhaiten!


Riistakameraan oli tullut peuran kuvia hirmuinen määrä silläaikaa. Yksi yllätyskin löytyi peurankuvien joukosta, kisumirrit olivat olleet liikenteessä perjantai-illalla ja kaksi ilvestä oli osunut kuviin. Pappa epäili että niitä on ollut useampikin koska jälkiä oli niin paljon. Ehkä emo ja pennut.


Reissutunnelmia...



...herkuteltu on niin että nappi kiristää...ja juuri kun jouluherkuista selvittiin! Huhhuh.





 

Mammakin taitaa osata seistä lintuja! Vai kumpikohan tässä seisoo kumpaa?

4 kommenttia:

  1. Oi, kyllä itsekin kaipaa jo hieman valoa ja aurinkoa! Just viime viikolla liukastuin ja löin takaraivon kallioon... Muuten talvikin on kyllä ihan kiva, kun ei tule hiki koko aikaa eikä tartte pestä Urpoa joka lenkin jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, molemmissa on puolensa...tulis niitä aurinkoisia talvipäiviä niin olis kivempaa. Tämä tihkusade ei oikein nappaa. Mä oon kyllä niin kesäihminen että oli ihanaa saada pieni aurinkolataus välillä :) mutta voi olla et sekin kävis tylsäksi jos olis aina vaan kesä.

      Poista
  2. Ihania lomakuvia.:) Kyllähän sitä itselleki kelpais lomamatka johonkin lämpöiseen.:) Tykkään kyllä talvestakin tosi paljon eikä tänä talvena tullut edes mitään kaamosmasennustakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva nähdä aurinko välillä! Se lupas tulla täälläkin käymään joskus neljän kuukauden päästä.....

      Poista