torstai 12. syyskuuta 2013

Feisbuuk

Noutaja Valolta tuli haaste, "Meidän kesä 2013", kiitos Valo! Eli kesä kerrottuna seitsemällä kuvalla ja kuvatekstinä yksi sana. Sepä olikin aika haastavaa, mulla kun on kamera pölyyntynyt hyllynkulmalla melkein koko kesän, mitään julkaisemattomia kuvia ei koirista oikein ole! Emma oli tässä kohtaa pelastus, kameran kätköistä löytyi tällaisia.

Eli meidän kesään on kuulunut...

Olen nyt tylsä enkä haasta ketään, koska tämä haaste tuntuu olevan jo kaikilla.
Tuo karkureissu supin perään tapahtui oikeasti tässä ihan muutama päivä takaperin kun oltiin sienimetsällä. Naapurin Enskakin oli matkassa mukana ja kaikki kolme haukkuivat ihan raivoissaan supia umpirisukossa. Sieniretki lopahti siihen, saatiin Enska ja Viksu pois supin kimpusta, mutta Cara on on supin kanssa todella sitkeä eikä luovuta millään. Supi lähti karkuun kun oli enää yksi koira kimpussa ja Cara tietysti perään. Aikamme rämmittiin niiden perässä ja sitten me lähdettiin näiden kahden kanssa kotiin, koska oli aika kuuma ja ne olivat ihan läkähdyksissä eikä vettä missään ojan pohjalla, pakko vaan toivoa että Cara tulisi perässä. Pappa oli onneksi kotona ja oli ihan innoissaan supijahdista. Annoin vähän koordinaatteja missä päin Cara on ja se lähti autolla sinne ja kaukaa metsästä kuuluikin haukku. Eipä siinä kauaa mennyt, supi joutui saaliiksi ja Cara oli ihan rinta rottingilla lopun päivää!
Hirvi-episodi oli taas Viksun ihan oma juttu. Se lähti taas tuoreen hajun perään aamulenkillä hirviä haukkumaan. Hetken päästä se tuli takaisin ja oli vähän vaikean näköinen. Se sai taas ilmeisesti sorkasta koska oli pari päivää ihan jäykkä ja kulki vaikeasti. Se meni onneksi omia aikojaan ohi eikä ollut muuten kipeän oloinen. Sorkan muotoinen mustelma kyljessä varmaan...Viksuhan on  ottanut tuntumaa kerran aikaisemminkin hirvensorkasta, saisi ottaa kyllä jo opikseen!

Oikeasti noissa naamakuvissa vietetään Viksun synttäreitä heinäkuussa ja se istuu synttärikakun vieressä odottavana. Emma ja Essi olivat taas niin kivoja että tekivät kakun ja pitivät kakkukestit Viksulle. Kakku oli näin hieno!


Ja Essi oli tehnyt Viksulle kortinkin!


Ja Essi vielä auttoi herkuttelussa!


Cara on käynyt useita kertoja kyyhkysjahdissa syksyn aikana. Saalistakin on tullut ja nouto pelaa kivasti :) Kanalinnustuksen avauspäivänä Pappa oli Caran kanssa tässä kotimetsissä, neljä pyytä löytyi, mutta ei jääneet saaliiksi. Kolme hirveä vaan oli pomppinut heidän edessään useamman kerran sen reissun aikana, ne ei kai oikein tienneet mihin pitäisi mennä kun ne tulivat aina vastaan uudestaan. Cara ei onneksi ole hirvistä kiinnostunut kuten eräät!


Tämä kuva on otettu eilen. Pappa ja Cara olivat taas tässä lähimetsässä, Cara löysi teeri-poikueen, seisoi ja saaliiksi saatiin yksi! Hyvä Cara! Pari pyytäkin oli näkynyt, täällä on ampuminen aina hankalaa kun aina on puita ja risuja edessä.

Tänään Pappa ja Cara starttasivat aamuyöllä kohti lapin lintumaita.Toivottavasti sieltäkin löytyisi lintuja!

4 kommenttia:

  1. Hyvää reissua Caralle Lappiin!

    Me eilen sieltä tultiin ja hyvin näkyi riekkoja. Jo nyt kovasti haluttais takas sinne tuntureiden erämaille. On se niin paljon miellyttävämpää mitä nämä pusikkoiset lähimetät mitä meilläkin on täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä Caralla varmaan on mukava reissu! Puhelimessa juteltiin ja riekkoja on ainakin ollut. Laitoin "pappalle" kameran mukaan ja vannotin että MUISTA SITTEN OTTAA KUVIA! Katsotaan sitten saadaanko sieltä jotain blogintäytettä kun tulevat kotiin.

      Poista
  2. Viksulle myöhäiset onnittelut ja Caralle jahtionnea!

    VastaaPoista