keskiviikko 30. joulukuuta 2009

...ja joulu on mennyt



Jouluna vasta onkin touhua paljon! On joulukuusen koristelua ja ruokatouhua, lahjatouhua ja siivoustouhua...Jouluaattopäivänä meillä kävi vähän erilaisiakin joulutervehdyksen tuojia.
Taikkis ja Teppo naapurista olivat tonttu-hevosia. Tämä on Teppo, Viksu tekee vähän tuttavuutta sen kanssa.



Ja tämä on Taikkis, sillä on heppa-vauva vatsassa.



Taikkiksella oli hieno joulukampaus hännässä.



Mukana oli myös meidän kaveri Osku, joka ei osunut näihin kuviin. Tässä Oskusta kesällä otettu kuva.



Aattona meille tuli hirmuisen paljon ihmisiä, niitä oli kaikkiaan 16! Illalla tuli vielä joulupukkikin ja mamma sanoi että se tuo lahjoja kaikille jotka ovat olleet kilttejä. Silloin meitä alkoi vähän jännittää...me ollaan kyllä sählätty aika paljon vaikka on kielletty. Viksu vasta onkin ollut tottelematon välillä, katsokaas sitä! Tässä me ensin syödään kiltisti omilla kupeilla...



...Ja kun silmä välttää se onkin jo Caran kupilla. Ja kiinni itse teossa, HUI!



Onneksi mekin sentään saatiin lahjoja. Tämän verran näköjään sitten voikin tuhmailla...



Me saatiin herkkutikut ja uusi karvalelu. Pantteri-parka meni roskikseen koska mamman sinnikkäästä korjailusta huolimatta siinä ei enää pysynyt täytteet sisällä. Viksu oli ensin vähän ihmeissään paketeista mutta Cara osasi jo avata ne tottuneesti, hampailla kiinni ja ravistus!



Joulusää oli mitä hienoin, lunta ja pakkasta. Joulupäivänä ihmiset innostuivatkin luistelemaan lammen jäällä Viksun riemuksi! Mamma kaivoi kaikki vanhat ja uudemmat luistimet esiin ja menoksi! Meillä oli Lisa Saksasta saakka vieraana ja hän on ollut luistimilla vain muutaman kerran elämässään. Viksu päätti opettaa Lisalle koira-kiekkoilua. Se sujui vallan hienosti! Ei ihme oikeastaan, sillä Lisa pelaa salibandya ja sen joukkue voitti Saksan mestaruuden viimeeksi.



Välillä piti silti painia Caran kanssa lumessa.



Erävoitto ja selätys. Viksu alkaa olla jo niin iso että Caralla on tekemistä sen kanssa painissa.



"Mamma hei, Viksu kiusaa!!"



"Miten niin...en se mää ollu..."



Joulupäivänä tuli vielä Kallen ja Essin porukka ja muut jouluvieraat lähtivätvät kotiin. Tapaninpäivänä sitten luisteltiin Essin ja Kallen kanssa. Tässä me odotetaan malttamattomana että Essille saadaan luistimet jalkaan.



Kalle kyllä luisteli mopon kanssa!



Muutenkin alkoi mennä jo moottoriurheilun puolelle...pappa ja Pasi koittivat aurata jäätä vielä puhtaammaksi. Pasi istuu painona terän päällä...lunta tuli kokoajan lisää ja lisää.



Ja välillä mentiin Emman kanssa kilpaa!



Huhhuh, huilipaussi välillä.



Aika luisteluntäyteinen joulu kinkunsyönnin lisäksi. Hyvä niin, joulun jälkeen satoikin sitten taas räntää ja luistelujää oli pilalla. Ja kinkku loppu. Harmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti