keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Agility-hauskaa

Pieni pätkä agility-treeneistä...mamma kameroineen oli kyllä taas pahasti myöhässä ja alusta jäi pätkä pois. Ja joku haukkuu kovasti taustalla ( Viksu ja Cara molemmat riehaantuivat täällä kotona kun tein tätä ja ne kuulivat sen filmiltä :)). Viksu itse on treeneissä täysin mykkä, ei puhu eikä haukahda yhtään, ei radalla eikä odotellessaan kytkettynä. Eikä välitä toisten haukkumisista yhtään mitään, kuten kuvasta näkyy.



Tässä kuvaamisessa olisi vielä paljon opittavaa ja pimeääkin on...! Ulkotreenejä odotellessa, ehkä sitten saa parempia otoksia.

4 kommenttia:

  1. Täällä piti ottaa äänet pois ku Elsu ihan villiinty tosta haukusta.:D Hei kuule laitappa siitä Carastaki jotain kuulumisia joskus vaikka onhan nää agijututki tosi kivoja!:)

    VastaaPoista
  2. Niinpä tarttis laittaa...olen ollut vaan niin laiska tän blogin kanssa viimeaikoina. Eikä ole mitään ihmeellistä kirjoitettavaa tapahtunutkaan. Mutta Caralle kuuluu jokatapauksessa ihan pelkkää hyvää!

    VastaaPoista
  3. Hei missä te käytte treeneissä? :) Meki asutaan taas nykyään Turussa ja olisi kiva lähteä treenailee agilityä kun Lunakin siitä tykkää :)

    T: Sanna ja Luna tolleri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Käydään Turun Seudun agilityurheilijoissa (TSAU), netistä löytyy. Halli on Liedossa. Terkkuja!

      Poista